Diensten

Wat kan ik voor je doen?

Ik help je met het op orde brengen van je zaken, zodat jij je tijd en focus kunt richten op je kwaliteiten.

Individuele coaching

Hoe houd jij je leven in balans? Deze vraag gaan wij beantwoorden tijdens de individuele coaching. De oplossing verschilt van persoon tot persoon. Het is daarom belangrijk om een 1-op-1 gesprek te hebben waarbij we stapsgewijs, op ons eigen tempo, tot een antwoord komen.

Dit gesprek is nuttig als je je in een hectische situatie bevindt en graag weer even de rode draad in je leven wilt vinden. Of als je gewoon iets meer orde wilt, zodat je meer tijd vrij hebt waarin je je kunt focussen op je kwaliteiten, zonder continu afgeleid te worden door chaos in je hoofd of je omgeving.

Op bedrijfsniveau

Coaching

Coaching op bedrijfsniveau, 1-op-1 of voor teams, kan zorgen voor een betere samenwerking en een positievere sfeer binnen het bedrijf. Mocht het allemaal even wat minder gaan binnen het team, of verloopt de samenwerking iets stroever dan normaal, dan kan coaching de oplossing zijn. Dit kan bijvoorbeeld met organisatieopstellingen, een NLP- of andere werkvorm, afhankelijk van de situatie.

Administratieve en organisatorische ondersteuning

Met ruim 30 jaar ervaring in administratieve en organisatorische ondersteuning kan ik bedrijven vooruit helpen op administratief en organisatorisch vlak. Mocht er een taak zijn die veel moeite en tijd kost, dan kan ik die overnemen. Dit bespaart een hoop energie, die dan ergens anders in gestoken kan worden. In iets waar uw kwaliteiten meer liggen. Dat is nuttig voor het bedrijf, en voor uzelf. Als u doet waar u goed in bent, doe ik waar ik goed in ben. Zo snijdt het mes aan twee kanten.